I år gav jag bort hemlagad Müsli åt nära och kära till jul, det är väldigt lätt att göra själv och då vet du precis vad som finns i den. Du kan blanda ner dina favoritnötter, kryddor, och torkade bär eller frukter. Julklappsmüslin hade i sig julkryddor för att passa säsongen.
I lördags gjorde jag en sats åt mig själv och i Müslin la jag;
- havregryn
- solrosfrön
- pecannötter
- cashewnötter
- kanel
- torkade tranbär
- goji bär
Blanda lite olja och sirap i varmt vatten och droppa över blandningen, rör om.
Rosta i ugnen på 125 grader i 15-20 minuter. Rör om några gånger så Müslin inte bränns. Strö till sist ner bären.
I lördags gjorde jag en sats åt mig själv och i Müslin la jag;
- havregryn
- solrosfrön
- pecannötter
- cashewnötter
- kanel
- torkade tranbär
- goji bär
Blanda lite olja och sirap i varmt vatten och droppa över blandningen, rör om.
Rosta i ugnen på 125 grader i 15-20 minuter. Rör om några gånger så Müslin inte bränns. Strö till sist ner bären.
Tack för receptet. Din mysli börjar ta slut och tänkte att jag nog ska göra en egen.
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaJag har gett dig en award,
kika in i min blogg. :)
Kram, Sonja