19 september 2012

Nu skall det pluggas

Nu skall jag berätta vad jag har haft för mig ikväll. Det är nämligen så att jag har hittat tillbaka till skolbänken, i alla fall för en stund. Under ett halv års tid kommer jag att gå en inredningskurs under kvällar och helger. Idag gick startskottet och min hjärna går på övervarv. Så mycket information och jag får en känsla av att jag vill kunna allt nu! Men jag tror det blir bra. Föreläsaren verkar kunnig och kursen är väldigt bra upplagd.

Här ser ni min bibel och färgkartorna. Mina bästa vänner en tid framöver. 

Känner mig riktigt inspirerad, för det är precis en sådan här kurs jag har velat gå. När kursen är slut kommer jag, om allt går bra, att ha en början på en ordentlig portfolio med både mindre och större projekt/uppgifter och i slutet av kursen kommer jag att göra en lite större inredningsplanering som sedan utvärderas. Så jag hoppas att denna kurs kan ge en bra grund för framtida arbeten.
Det  föreläsaren påpekade idag var att man själv bestämmer hur mycket var och en får ut av kursen. Vissa kanske bara vill ha den som hobbygrund men jag skall försöka ge järnet och verkligen ta ut allt.

1 kommentar:

  1. Verkar vara en perfekt kurs för dig! Lycka till! :)

    SvaraRadera