23 november 2012

Härligt med helg

Idag är en bra dag. Det är ju fredag så vad kan gå fel? Dessutom tror jag att jag träffat den snällaste människan som finns. Efter jobbet skulle jag äntligen hämta min dator och hade precis parkerat utanför butiken och skulle betala parkeringen. Så kommer en kvinna emot mig och frågar om jag vill ha hennes parkeringsbiljett eftersom det ännu är 60 min kvar på den och hon skall åka nu. Jag menar, hur snälla får man vara på en skala? Jag bara ler och tackar henne och min dag och mitt humör stiger med 100%.
Sedan fick ja nog datorn, men före det skulle betalningen strula till sig och inget gick igenom fastän jag prövade med alla kort jag ägde. Nå jag fick en räkning som tur och betalade direkt jag kom hem. Men gissa om jag då märkte att den betalning jag gjort med MC i butiken ÄNDÅ hade gått igenom. Så varsågod jag betalade då dubbelt! Nå det får jag nog tillbaka, men ändå. Har jag söndrat någon spegel eller har alla Åbos svarta katter sprungit över vägen samtidigt utan att jag märkt. Jag är oturen själv. Om ni inte hänger med så kan ni gå till lite äldre inlägg så förstår ni.

Men tänk er inte ens detta drog ner på mitt fredagshumör. För sedan svängde jag via butiken och kom hem med lite vin och blåmusslor. Det var min fredag. Nu är det helg!1 kommentar: