23 maj 2013

Vad händer?

En uppdatering och vad som händer och sker i lilla livet mitt här i Åbolandia. Lever helt i min egen lilla bubbla och det slog mig att det är juni nästa vecka. Det betyder ju sommar och här lever jag fortfarande i mars. Dags att få in sommar mode, vem hjälper?
Arbetar ännu en vecka på min egna avdelning på Ikea sen byter jag för sommaren och ni kan hitta mig bland sängarna eller på barnavdelningen som försäljare. Kul med lite ombyte och nya utmaningar. Hittar någon mig yrande på avdelningen hjälp mig för jag har noll koll på vad alla våra tusen sängar och madrasser heter och don´t get med started med våra PAX klädskåp, sommaren går åt till att lära sig alla tusen delar som hör till. Men i augusti är jag expert, fråga mig vad som helst!
I och med byte av avdelning så kommer mitt måndag-fredag, 8-16 jobb att bytas ut till kvällar och helger. Så jag kommer nog att hänga här i Åbo i sommar, de dagar som jag har lediga inne i veckan är sällan två efter varandra och då blir det lite svårt att hinna någånstans. Men därför bjuder jag ner alla som vill komma och hälsa på och se ett somrigt Åbo. Sedan i Augusti då hinner jag med sommaren i hela tre veckor. I väntan på det hörni!

1 kommentar:

  1. hoppas vi hinner ses nått i sommar i alla fall skrutten min! <3

    SvaraRadera