05 augusti 2013

Vårt nya hem

Hinner inte alls med något bloggande just nu. Kanske om 4 dagar för då börjar semestern med stort S! Faktiskt första för mig som jag får ligga och spotta i taket och få pengar för det, redan det är häftigt.

Men annars så har vi nu då flyttat. De som följt mig på Instagram har redan sett lite bilder. Bland annat på försöket att få ner vår 120 cm säng till sovrummet i nedre våningen, det gick sisådär. Sov i vardagsrummet i några nätter och bara det gjorde att stämningen i nya hemmet inte var på topp. Men det gjorde åtminstone att vi snabbt packade upp allt för att helt enkelt rymmas in. Så efter tredje natten så gjorde vi oss av med lite pengar och köpte oss ett par ordentliga madrasser och känner oss nu mycket vuxna med en 160 cm säng. Lyx! Och den gamla sängen sålde vi för en billig slant, slängde upp den i en lägenhet ett stenkast ifrån och alla var nöjda.

Så småningom börjar vi nu känna att det här är vårt hem. Eftersom vi hyr det som möblerat så har vi lite dubbeluppsättningar av saker men vi kommer inte att bo här allt för länge så det går. Det stora plusset med lägenheten är att vi har ett ordentligt och fräscht kök med diskmaskin, en kakelugn i vardagsrummet, bastun och det nyrenoverade dusch/tvättrummet och vår lilla uteplats och gården. Det är annorlunda men också så mysigt.
4 kommentarer:

 1. Va fint de ser ut! :) /Linda

  SvaraRadera
 2. Det ser ju jättekiva ut! Och nog var det dags för er att få en större säng :) Kram, syster

  SvaraRadera
 3. Klart ni ska ha vuxensäng! :D

  SvaraRadera
 4. Ert hem ser ljuuvlig ut. Jag drömmer också om en kakelugn samt egen gård...

  SvaraRadera